Logo

Mediation in your relation

Happy zijn in je relatie is geen vanzelfsprekendheid. Veel paren ervaren dat hun relatie lijdt onder druk vanuit het werk, de zorg om de kinderen, de crisis, elkaar niet meer begrijpen, noem maar op.

De zoektocht naar geluk is soms een langdurig proces. Verwijdering en eenzaamheid is veelvoorkomend.

Emotional Focus Therapie -EFT- richt zich in de kern juist daarom op datgene wat ieder van ons in de basis verlangt: Je gezien, gehoord, gekend, veilig en erkend voelen. Weten dat jij nummer 1 bent voor die ander. Wanneer je ontdekt wat jouw eigen basisbehoefte is en die van jouw partner, kom je op een diepere laag nader tot elkaar. Raak je meer en meer gehecht aan elkaar.

De combinatie tussen EFT en integratieve psychotherapie werkt enorm versterkend op jullie relatie.

Ook wanneer je gescheiden bent, kan mediation op basis van EFT helpend zijn, om verder te kunnen. Helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn. Immers: door hen ben je nog aan elkaar verbonden. Dat vraagt om betrokkenheid van beide partners als ouders. Communicatie is belangrijk, maar wat, als dat niet goed of helemaal niet meer lukt? Kinderen zijn meesters in het afgeven van signalen, zij gunnen jou op hun manier geluk. En jij gunt hen een gelukkige ouder.

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met Elly Plat.